vineri, 31 iulie 2015

Da Doamne ploaie cu bulbuci...

Da’ brusc asa, sa ii spele pe toti nesimititii astia care nu au mai vazut apa de cand au cazut ultima oara de beti in Dunare…
Este incredibil ce miasme infioratoare pot imprastia unii, de altfel bine imbracati, nu vagabonzi. Fereasca-te sfantu’ sa prinzi coada la BILLA, sigur dai de un asta… si se baga in tine de parca miroase a rozmarin cu aroma secundara de papaya.

Mai zilele trecute, o madam de asta mai in varsta, chiar in spatele meu la rand.  Arome de alea, sa pic jos. Eu fac o jumatate de pas mai in fata, uitandu-ma la ea sugestiv...face si ea, lipita de mine.  Ies din rand si mai fac o jumatate de pas, cu o privire care vorba aia, facea cat o mie de cuvinte... ea dupa mine. Probabil ca urmare a teoriilor despre time-space fabric, se gandea ca daca micsoreaza spatiul, scade si timpul de asteptare. Am iesit aproape in fuga, dupa ce mi-am tinut respiratia cat am putut de mult.

Oamenii astia se duc la un serviciu, au vecini, interactioneaza cu altii… Chiar nu le spune nimeni “Bai jegosule, mai fa o baie”? Chiar numai pe mine ma deranjeaza? Si sunt muulti, ai naibii...


2 comentarii:

  1. apoi, pariez pe o felie pepene rosu incalzit la soare ca ii erai drag madamei aleia ... si de aia te urmarea precum mita soarecele si precum stiuca obletele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai mie.... Prefer sa mananc singur felia aia, numai sa reusesc sa imi sterg de pe retina imaginea pe care mi-ai creat-o.... :))

    RăspundețiȘtergere