vineri, 2 martie 2012

Dinozaurii se uitau la televizor

Iată că a sosit momentul in care celebrul MIT (Mahmudia Institute of Technology) dezvăluie senzaţionala teorie a cercetătorilor săi despre dispariţia dinozaurilor.
În exclusivitate pentru FDD, purtătorul de cuvînt, carismaticul dl. Pop Cornel:
      - Precum ştim, noi oamenii sîntem acum dominanţi pe Pămînt ca inteligenţă şi nivel de dezvoltare. Ştiinţa a evoluat treptat începînd din epoca de piatră, de la fabricarea primelor unelte şi pînă la explozia din secolul 20 cînd ne pregătim de cucerirea spaţiului.
Să privim însă în urmă, la istoria omenirii:
Primii hominizi au apărut acum 30-40 milioane de ani, evoluînd lent spre omul de Cro-Magnon care reprezintă Homo Sapiens Sapiens. În 40 milioane de ani deci, rasa umană a ajuns de la o maimuţă la omul modern şi, de ce nu, monden al zilelor noastre.
Să ne întoarcem acum atenţia spre una din speciile de demult: dinozaurii.  Aceştia au apărut acum cca 200 milioane de ani si au dispărut acum 65 milioane, deci au fost prezenti 135 de milioane de ani.  Ceea ce reprezintă o perioadă ce o depăşeşte de peste 3 ori pe cea umană!
Prin urmare, nimic nu ne opreşte a crede că dinozaurii au evoluat similar, către o societate tehnologizată. Mai mult decît atît, zecile de milioane de ani în plus ne îndreptăţesc să extrapolăm că nivelul lor maxim a fost mult peste cel actual al omenirii. De fapt, este posibil şi chiar probabil să fi colonizat deja planete din sistemul nostru solar sau din afara acestuia. Se poate ca primii extratereştri pe care îi vom întîlni să fie prin urmare reptiloizi. Se poate ca dinozaurii să fi stat şi ei la o bîrfă în faţa televizorului, comentînd politică sau starea vremii.
În ceea ce priveşte motivul dispariţiei lor, un eventual cataclism (prăbuşirea unui meteorit) este în cel mai bun caz o glumă. Noi credem că a fost un accident similar unei detonări nucleare, dar pe baza unei bombe conţinînd iridiu. Ceea ce ar explica stratul K-T ce separă limita dinaintea şi după dispariţia dinozaurilor. De asemenea, existenţa in K-T a unor particule de sticlă, iarăşi explicate prin presarea nisipului şi apoi prin împrăştierea acestuia pe toată suprafaţa globului… Este total forţat. O bombă de cîteva sute de megatone cu efect termic ar fi avut acest efect (vitrificarea nisipului datorită temperaturilor extrem de înalte) şi reprezintă o posibilitate mult mai realistă.
Şi în cele din urmă, craterul din Golful Mexic, presupus a fi al meteoritului ucigaş. Cam ce şanse ar fi fost ca acest crater să fie aşa, la vedere, pe o planeta cu 70% din suprafaţă acoperită de apă? Bineînţeles, cînd vrei să susţii cu orice preţ o fantasmagorie, orice se potriveşte.
Mai mulţi savanţi au exprimat rezerve sau chiar au fost total împotriva acestei teorii, susţinînd că nu există nici o dovadă a acestui nivel de civilizaţie. La care eu vin să întreb: Dacă oamenii dispar astăzi, ce dovezi ale civilizaţiei  vor mai exista peste 65 de milioane de ani? Absolut nici una. Ştiţi, că vă uitaţi pe Discovery la Life after People. Moştenitorii planetei vor găsi resturi umane şi vor crede că am fost o specie oarecum mai evoluată de primate, mîncători de veveriţe şi de frunze.
Susţinem prin urmare această teorie şi pînă la apariţia unor dovezi credibile împotriva ei, considerăm că reprezintă o alternativă reală la cea oficial acceptată.
…………………………………………………………………….
Acum 65 milioane de ani.
Un T-Rex şi o Stegosaurus se pregătesc pentru ora de chimie.
-          Maricico, am făcut o combinaţie extraordinară. O cantitate de plutoniu cu catalizator de iridiu, cred că ar genera o energie uriaşă. Notă maximă iau!
Am făcut de curiozitate şi un sistem de declanşare prin acel buton roşu, dar bineînţeles că nu am de gînd să….
DO NOT PUSH THAT BUTTOOON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ce sfaturi mai primesc femeile

Citim astazi din kudika.ro (via yahoo news):
 
Ti-ai chinuit deseori silueta cu regimuri drastice si ai transformat machiajul intr-un ritual zilnic de cateva ore doar pentru a fi frumoasa? Uita tot ce ai invatat, adevarata frumusete se masoara in atitudine si incredere. (sublinierea circotasului).
 
Sfatul meu: da, bazati-va pe kudika.ro. Asta isi doresc toti barbatii. Nicidecum frumusete, sini, picioare, fund. Vorba ardeleanului, frumusetea-i trecatoare. Da, dar "adevarata frumusete", ehe!! Ramine, nu?
 
Masurile 90-60-90 sunt deja istorie si noile tendinte evidentiaza femeia asa cum este ea: nu neaparat foarte inalta, cu forme, intr-un cuvant spus, imperfecta
 
Yeah, right...
 
Seductia si feminitatea sunt acum puse in valoare si prin intermediul vestimentatiei de inspiratie masculina.
 
Da, ador femeile imbracate barbateste. Eventual si nerase.
 
Ai mizat intotdeauna pentru o rochie cambrata si un decolteu indraznet pentru a fi sexy? Renunta la aceste piese in favoarea unei camasi lejere, purtata cu o pereche de pantaloni drepti cu talie inalta.
 
Fara suparare, dar eu prefer decolteul ala indraznet. Asa sint eu, mai de moda veche.
D'uuuuh....