marți, 1 martie 2011

Ce asteptam de fapt?

Azi am primit pe email un ppt cu citate din dl. Florin Zamfirescu, cu strigate de agonie referitoare la biata Romanie si sarmanul popor care nu se mai trezeste odata.

Copie aproape la indigo as spune, dupa alte "scrisori" lacrimogene atribuie dlui Plesu, Liiceanu etc.

Domnilor!
Stim cu totii in ce situatie de cacao sintem. Unii dintre noi stiu poate si din ce cauza, ca nu e mare filosofie sa iti dai seama.

Intrebarea este: ce faceti Dvs. de acolo, de unde va stie toata lumea? Cum va folositi influenta in rindul (macar) a oamenilor cu o oarecare cultura?
De apeluri sentimentaliste eu sint satul. De protestatari de fotoliu, sint satul. De plinsete pe umarul bietului roman, sint scirbit de satul.

Sintem multi satui! Trebuie doar sa ne miscam in aceeasi directie! In loc sa plingem, trebuie sa lovim!
Daca ar fi cineva care sa aiba suficient talent organizatoric si charisma incit sa poata dirija (poate mai mult de) 30% din cei cu drept de vot, la care am pretentia ca mai gindesc si cu altceva decit cu burta sau cu c..rul... Am avea un viitor. Chiar si in democratia firava pe care abia o invatam.

Dictatura nu e o cale. Monarhia nici atit. Daca tot dam exemple tarile avansate din UE, putem observa macar atita lucru, ca nu au in comun nici cu una nici cu alta.

Chiar daca nu vom fi majoritari, la urmatorul vot vom face diferenta.

Parerea mea.