luni, 15 august 2011

Bucovina fara cuvinte

























Stiri (posibile)

Deoarece nesimtirea romanului, mina in mina cu indolenta firmelor de salubrizare ne-au umplut de gunoaie, specialistii de la MIT (Mahmudia Institute of Technology) au inventat ochelarii cu functia de content-aware. Pentru cine nu stie, aceasta are rolul de a identifica de exemplu un pahar de plastic pe fundalul de iarba verde si de a il inlatura software astfel incit iarba sa para neatinsa.

Turistii dotati cu astfel de ochelari au inundat litoralul romanesc in special in zona Eforie Sud, recunoscuta pentru mizeria de nedescris ce domneste dealtfel aici.
Acestia sint absolut incintati de noul gadget.

De exemplu, dl.Maricel din Slobozia declara entuziasmat: "Ma simt ca la bulgari si pe deasupra, pot sa ascult manele si sa scuip in continuare seminte. Extraordinar!"
Iar dl. Gica din Afumati completeaza: " Domne, este ceva cu ochelarii astia. Da' am o problema domne, aud un biziit ca de avion si, cind ma uit in sus, nu vad decit albastru. O fi defecti domne?"

Specialistii MIT atrag atentia ca acesti ochelari nu sint recomandati atunci cind va aflati la volan. Desi vederea unei sosele absolut impecabile este mai mult decit atragatoare pentru orice sofer, gropile acoperite software nu sint inlaturate si hardware, asa ca exista toate sansele sa ajungeti (daca mai ajungeti) la destinatie cu bieletele in buzunar.

Iata mai jos si stirea asa cum a aparut astazi in ziarul local, Mahmudia Today: