vineri, 26 mai 2017

Cele mai enervante reclame

Ma tin de ceva vreme sa fac un top regulat ale reclamelor care ma calca cel mai mult pe nervi, dar am tot amanat... insa de ceva vreme bantuie una e la TV de nu se mai poate, frate...

E vorba de cea la Telekom cu libertatea... Bai nene, te gandesti ca e vorba de unul care a stat in lagar si a scapat de acolo, sau a stat pe baricade in revolutie. Incepi cu ce inseamna libertatea pentru romani, cum am luptat pentru ea pe strazi si apoi o dai in dume ca acum inseamna net free, sa o  freci la rece in metrou sau in loc sa iti bagi gagica in seama la terasa?

Mi se pare nu numai de prost gust, dar si jignitoare. din capitolul "oricum esti un dobitoc, ce conteaza ca te mai fac si idiot".

Curios cum pentru aceeasi companie se poate face si una din cele mai misto reclame Dar na, probabil au targeturi diferite...

Cand vom ajunge si noi in sec XXI...

... atunci vom putea plati cu cardul la ridicarea unui colet de la curier.
Nu imi vine sa cred, nicio firma de curierat nu are serviciul asta. Iti vine pachetul, trebuie platit cash. Mai mult, chiar daca te duci la ei la depozit, tot numai cu cash poate fi luat.

In conditiile in care stau ca prostul blocat in casa cu piciorul rupt, nu pot face altceva decat sa vorbesc politicos la telefon cu reprezentantii lor, care ma asigura de regrete adanci in aceasta privinta.

Sau sa rog sotia sa treaca pe la bancomat ca sigur, de aia in sec XXI se ia salariul pe card. 
Inteleg asta la micii comercianti, ca sunt niste taxe pe care poate nu si le permit, dar Fan Curier si Cargus sunt chiar asa de magazinul de la colt?