joi, 29 noiembrie 2012

Programul zilnic al unui post de radio de inalta tinuta

Nu pot sa nu apreciez programul la un post de radio oarecare, al carui nume nu il vom spune (sa zicem, fictiv, ProFM), o adevarata desfatare pentru simturi.

La ora 11:00, doi intelectuali aflati in admiratia intregii clase muncitoare ( a se citi casnice) discuta despre o blonda care si-a facut un bust de 180cm.
Urmeaza Brahms cu "Fetili si misca bini di tat".
O scurta (15 min) repriza publicitara in care o ea, desigur profesoara universitara, ii vorbeste dragalas sotului, desigur arhitect sau doctor: "Idiotule, asta i-am zis eu sa cumperi?"
Din nou cei doi intelectuali de mare calibru, despre integrarea canibalilor in societate.
O noua scurta repriza publicitara (15 min) in care surprindem exact aceeasi discutie dragastoasa intre soti.
Un mic moment glumet-amical la adresa dlui Antonescu care se pare ca a fost surprins doborit de oboseala inerenta imenselor rsponsabilitati ( a se citi adormit)  -asa, ca de la intelectual la intelectual. Risete finute ( a se citi grohaituri).
Urmeaza Pink Floyd cu "Sint a ta"
O noua scurta repriza publicitara (15 min) in care sintem invitati sa sustinem economia  (Shopping is fun, empty your pockets, tomorrow after tomorrow after tomorrow after....xxxx... after tomorrow is Cristmaaaaaaas).
______________________________________________

Fratilor, in special de la Rock FM, Zu si ProFM... Taceti dracu din gura, bagati muzica de care vreti, dar taceti, ca sinteti atit de prosti ca mi se usuca integratele in aparat.... Sau lasati-i numai pe aia unul-doi care au ceva in cap. Pe bune, chiar nu e nevoie sa vorbiti incontinuu ca sa umpleti timpul. Cititi cu glas tare Fata de la pagina 5, tot e mai bine.
Mi-e rusina mai ales de cei de la Rock FM, as fi avut mai multe pretentii... Restul macar sint pe alt target, cu IQ suficient sa se lege la sireturi...

Valeu, si cind ma gindesc ca astia de la Magic FM vor incepe cu siguranta de la 1 decembrie sa ma asasineze non-stop cu colinde americanesti...

Ma mut iar pe RadioR, aia macar sint ucraineni si nu-i inteleg ce dau din gura...