luni, 9 septembrie 2013

History Channel. Sau numai Channel

Cind deschid teveul, tastez intotdeauna 312 - locatia pentru History Channel. De aici, in functie de cit de interesant/neinteresant se prezinta, o iau inapoi catre NG si Discovery. Dar intotdeauna pornesc cu History.

Prima ridicare din sprinceana am avut-o cind au introdus Camionagiii gheturilor... ce legatura? M-am gindit ca poate mai incolo descopera ceva mumii inghetate, sau rucsacul lui Robert Scott, sau pe Yeti?
Nu.

Au aparut apoi Oameni cu topoare... Hmmm... poate dau jos niste copaci in jungla si descopera vreo piramida mayasa?
Nu.

Mai incoace, Razboiul depozitelor... ok, interesant, dar...
In avalansa, Razboiul depozitelor din Texas, Asii amanetului din Louisiana, Tapinarii.... Hoooooo!! Ptrrrr!!!

There is no more History in History Channel... O iau din ce in ce mai des la vale spre celelalte canale, ca sa descopar ca si Discovery si NG s-au corupt cu emisiuni gen Bagaje la licitatie si alte asemenea...

Si eu care acum citeva luni eram culmea indignarii ca RDSul le refuza transmisia celor de la Discovery, compatimind din rindurile UPC-stilor pe sarmanii abonati RDS ramasi fara acces la cultura.
Am ramas surprins insa cind am urmarit emisiunile de pe Digi si Viasat. Tot ce asteptam de la atit de super consacratele si pretentioasele canale, se gaseste pe Digi, in volum mult mai mare, profesionist facut si pe alese.

Si totusi imi e teama sa trec la RDS.... daca reincepe History sa emita ca pe timpuri si n-o sa am nevoie de Digi si de Viasat???