miercuri, 7 martie 2012

One night stand

Cum televizorul alor mei porneste pe TVR1, inainte sa apuc sa schimb canalul, am prins o replica dintr-un film coreean (din seria aia cu Legendele Palatului):
"Nu am fost niciodata de doua ori cu aceeasi femeie" se lauda un june tolanit intr-o rina.

Asta m-a facut sa ma gindesc: cit de satisfacuta este o femeie dupa o noapte de gen One Night Stand?
Acum, sa ne intelegem: nu ma cheama Warren Beatty sa imi dau asa, profesionist, cu parerea, dar cu siguranta nici la coada nu sint :)

Si din cite am invatat pina la batrinetile mele, eu zic asa:

Intr-o intilnire de o noapte, el nu ii cunoaste trupul, ca nu are de unde... nu stie ce anume ii face placere si ce nu. Daca pentru el e simplu, ca zonele erogene sint putine si concentrate, nu acelasi lucru e valabil si la ea. Cu siguranta are el  in cap ce a placut altora inaintea ei, dar nu exista doua femei la fel. Ce o aduce pe una in culmea extazului, pe alta o face sa se chirceasca. Poate nu ii place sa o stringa prea tare, sau sa o mingiie in punctul x sau sa o sarute pe ceafa. In aceste conditii, o nepotrivire nu vine singura oricum :)  asa ca chestia cu orgasmul, hmm...
Ca sa cunosti o femeie, iti trebuie ceva mai mult timp, nemaivorbind si de comunicare. Nu cred ca una-doua, fara nici o jena, toate femeile le spun barbatilor exact cum le e lor bine si cum nu. Plus ca trebuie urmarite si alte semne: body language, grimase (De unde ti-a venit ideea ca ma excita asta??) etc. Nu vreau sa fac misto sa intreb oare citi barbati sint si interesati sa urmareasca asa ceva :)

Daca viata sexuala a unei femei este formata numai din relatii pasagere, eu unul nu cred ca poate fi satisfacuta, sau cel putin nu pe deplin. Poate avea sa zicem o satisfactie psihica, femeile sint mai cerebrale... asa la sanatate fac bine si relatiile astea, dar cred ca oricare dintre ele poate face diferenta intre o partida cu un barbat care stie ce ii place si ii cunoaste fiecare bucatica din corp (si are si prestatie de peste jumatate de ora, ca na...conteaza, nu? :) si altul care o fi Mr. Steel sau genul, dar pump it up si atita tot.

Sint curios voi ce credeti? daca nu e tabu :))
Sa rectific: Barbatii cred ca stiu ce si cum, femeile stiu cu siguranta :)

3 comentarii:

  1. Moaaamă, ce mascul se dă indianu'ăla de coreean!! păi tu stai să-l crezi, nenică?
    Ahaaa! Zdrang!! Am pricepuuuut! Nu că n-ar fi vrut el a doua oară, nu-l mai vroia niciuna dintre ălea cu care-a reușit s-o pună odatăăăăă!!!
    Pă partea-ailaltă, să știi că nu mă prea-mpinge inima la comentarii despre cât de fain e a opta oară și cât de săracă în trăiri e prima. Serios vorbind, mi se pare că sunt multe, multe variabile. Începând cu compatibilități fizice, psihice, trecând prin nivelul de experiență și ajungând, la o adică, la componenta afectivă. Apoi ar putea fi dorința de a dărui mai degrabă decât aceea de a primi. Și gata că multe-or mai fi și io m-aș opri acilea că nu-s tare-n subiect.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) Sau nu l-o mai fi primit niciuna si a doua oara :)
      Dar asa e, sint multe variabile...

      Ștergere
  2. Depinde de one night stand si de cine e partenerul. Uneori e o chestie chiar faina si destul de motivanta. Acum nu vorbim despre one night stand-uri de club...
    Dar, da, e sex fara obligatii, doar sex, in timpul caruia nu ar trebui sa te intereseze decat aici si acum, nu ce crede celalalt, nu daca o sa te sune maine, nu daca arati bine in lumina lunii, nu daca a vazut celulita de pe fund. Si a doua zi poti pleca zambind, cu tenul mai luminos, fara sa te uiti in urma, fara sa te intrebi "de ce nu suna? a fost vina mea?!"

    RăspundețiȘtergere