vineri, 24 iunie 2011

Panseluta

Cel mai mare neajuns al Brailei : e plina de soferi braileni.
Cel mai mare neajuns al Galatiului: e plin de soferi braileni. :P

6 comentarii:

  1. hehehee!!
    Bună rău!
    Mă mănâncă să pun un comentariu mai lung (mă tem că, într-o mare măsură, neavenit, dat fiind că tu zici multe în vorbe puține...).
    Pe vremea când începeam să mă dau în auto cu mine la volan, făcusem un clasament în care premianții erau cei mai proști șoferi din țară, evident, așa cum îi percepusem eu.
    Pe primele locuri: numerele de înmatriculare cu PH și CT.
    După o vreme, mi-am dat seama că e, oarecum, fals. De ce? pentru că această concluzie venea datorită faptului că, cel mai des, băteam drumurile prin cele două zone.

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) Cred ca si astia ai mei galateni sint la fel de rai, dar m-am obisnuit cu ei.
    Paradoxal, de unde aveam inainte vreme o parere proasta despre cei bucuresteni, mi-am schimbat radical opinia. Daca gresesc banda si am nevoie sa ma reincadrez, cel mult al treilea se opreste si ma lasa. In Galati nu exista asa ceva... Ba chiar, cind ieseam dintr-o parcare, un taximetrist a accelerat de-al naibii ca sa ma blocheze. Dar aici e de dat cu parul mult tare... Nu intru mai mult ca ma incing :))

    RăspundețiȘtergere
  3. bre, bubumaie, publici cumva in kamikaze? ca de-o opinie ca a ta m-am mai impiedcat pe-acolo.
    ... auzi la el, PH ...

    RăspundețiȘtergere
  4. Bunicule, mai stiu vreo citeva sute care sint de aceeasi parere :)) cam toti aia de au DB in numarul de inmatriculare. Si reciproca e valabila, cred ca nu e prahovean care sa nu zica de aia din Dimbovita ca sint cei mai "buni" soferi.
    Ia zi tu, din punctul tau de vedere, pe care ii iubesti cel mai mult? :))) Ca sofer nativ prahovean si locativ galatean ce te afli? :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Bunicule, te salut, bre!
    Dacă nu bagi în seamă băgările mele în seamă cu câte-un coment pe ici-pe colo, atunci pot zice cu mâna pe inimă că nu mai scriu nimic niciunde, ci doar pe pajiștea proprie, unde zburd cum mă taie capul.
    Acuma, pe de o parte, după cum bine știi, persoanele excluse sunt de față. Pe de alta, doară nu ți-oi pune, oare, mâna-n cap?! :))

    RăspundețiȘtergere
  6. http://www.kamikazeonline.ro/2011/06/care-sunt-regiunile-cu-cei-mai-prosti-soferi/

    eu votez cu loganistii de braila, sic.

    RăspundețiȘtergere