vineri, 10 iunie 2011

Avanpremiera

1. Miine plec la mare, cu cortul. Da, va fi vreme frumoasa. Daca nu, ii bintui pe cei care au cobit. Mi-am luat Ursus blonda si black. Poftesc a o bea cu ochii in zare peste mare. Pentru ultima zi, cea de luni, am Pepsi, bineinteles.

2. Saptamina viitoare voi fi nas. Se insoara cel cu care sint prieten din clasa a 5-a, cu care am fost in liceu la clase paralele (eu la B, el la A), cu care am impartit si anii de facultate (ma refer la berile de pe malul Dimbovitei, ca altfel el a facut medicina si eu politehnica).
Danut, tu poate il mai tii minte pe Adi. Gata, a venit si vremea lui :))
Cu aceasta ocazie poate voi fi in stare sa scot si eu un vals la capat.

Daca dau bine, fac share. Daca nu si nu merge indreptat nici in Photoshop, nu dau :)


3 comentarii:

 1. 1. O sa ploua cu spume si o sa fie si berea calda! Dixit! Ah, si o sa ai si tantzari :)) Glumeam, mi-e ciuda pe tine, vreau si eu la mare indiferent daca e frumos sau nu. Ba, cred ca vreau mai mult daca nu e frumos, cocalarii stau indoor cand ploua ;)

  2. Dau lectii de vals contra tip-uri referitoare la facebook. Primul tip solicitat: pot sa vad cine-mi vizualizeaza profilul pe facebook?! :P :P :P :P Te-am innebunit cu asta, nu?!

  RăspundețiȘtergere
 2. Tot la Vadu? Iti recomand sa incercin si Sfantu Gheorghe, sunt sigur ca-ti va placea.
  Il tin minte, transmite-i "Casa de piatra!" si din partea mea. Ai grija, ca vei deveni "parintele" lui spiritual...:) Asa zice popa, eu n-am de unde sa stiu, n-am avut inca parte de experienta asta.
  Cam mult i-a trebuit sa-si ia avant..

  RăspundețiȘtergere
 3. La Vadu am fost. Vreme superba. Nici un tintar ca a batut si vintul sa nu murim de cald. Sint negru ca naiba, m-am si speriat cind m-am vazut in oglinda. Apa nu extrem de calda, dar suficient cit sa stau cu zecile de minute.
  Nimic nu se compara cu cafeaua bauta in racoarea diminetii la 2 metri de apa marii.
  Danut, ii transmit lui Adi, multumesc! Asa e cu avintul, ce sa-i faci :)

  RăspundețiȘtergere