luni, 6 august 2007

Amintiri...

26 mai 1993... Challenge Day, Bucuresti Budapesta...

...Renuntasem sa mai dau partialul la masini electrice, la tata Bala pentru a umbla toata ziua hai hui cu colegii prin Tei si aiurea... pe unde erau concerte, pe unde semnam fluturasi (cite 20-30, doar trebuia sa cistigam, nu?), jucam tenis de masa... beam bere si fumam din bursa noastra vai de ea...
Si noaptea la concert la Pasarea Colibri in Piata Operei... Dat din coate pina in al doilea-treilea rind, la citiva pasi de Vintila, Baniciu, Pittis... Urlat din toti plaminii si cu tot sufletul... Andrii Popa... Vinovati fara vina...

Nu sint fan al nici unei formatii, nu imi place cuvintul fan pentru ca nu imi place nici o forma de fanatism... Dar am iubit si iubesc Phoenix si Pasarea Colibri... Pentru ca muzica si versurile lor imi merg dincolo de constient, in suflet si le simt ca si cum ar fi ale mele.

Si le multumesc de departe pentru ca au ajuns la mine , la fel ca la alte zeci de mii de anonimi, pentru a le da speranta, bucurie, sprijin, incintare.

Ramas bun, Florian Pittis...

2 comentarii:

  1. Mai, nu cumva eu te-am carat dupa mine la tenis de masa? Ca nu erai prea mare jucator, sa zic asa.. Bine, nu ca eu as fi fost mai grozav, dar, oricum..:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Recunosc cu mina pe inima ca asa e!
    Si ca m-am distrat in ziua aia cit sa merite sa ratez partialul. Sau tocmai de-aia!

    RăspundețiȘtergere