joi, 1 iunie 2017

ING rulz...NOT

Poate știți de donațiile care se strâng pentru Eva, fetița de câțiva anișori care a fost diagnosticată cu cancer...
Ei bine, banii se strâng într-un cont deschis la ING, care ING taxează fiecare sumă cu 15 RON, deși suma respectivă este depusă cash la ghișeu. 
Este, de altfel, singura bancă de care aud că mai practică încasare de comision la depunere.

Practic, fură banii din miile de donații... Bani care erau pentru Eva, nu pentru nesimțirea lor.

Tocmai ei, care se laudă că sunt în 2017.... Probabil că între ei încă se sună cu beep-uri de maxim 3 secunde...




2 comentarii:

  1. Uite, când am citit cele de mai sus mi s-a aprins un beculeț. Am oarece relație de ceva vreme cu ING. Cont, card, știi tu. Salariul intrau, după politica firmei, în altă bancă. Am manevrat niște pârghii și am schimbat oleacă politica, așa încât salariile intră acum în ING. Oamenii sunt sensibili la facilitățile trâmbițate pe Tv.
    Ei bine, după ce toate procedurile au fost făcute (simplu, altminteri, când e vorba agățat țugulani) aflu că chestia aia cu comision zero de la alte bancomate se aplică de a doua zi doar celor nou veniți. Aștia mai vechi, cum aș fi eu, trebuie să aștepte până prin iulie.
    Pe tema asta am avut o discuție cu o fătucă dintr-o agenție ING de cartier. Nici înainte, nici după discuție n-am priceput de ce noi, clienții fideli, la o adică, trebuie să fim pedepsiți.
    ING sunt cei mai dinamici pe Tv de o bună bucată de vreme. Ori o fi numa' percepția mea, nu știu. Credit pe repede înainte, căței plini de purici, comisioane zero la bancomate.
    Asta îmi aduce aminte de alte reclame, mai ales aia care ne îndemna să dormim liniștiți...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru că se pare, la ei ca și la alții, nu contează clienții, ci numărul lor. Ca și de ex la Vodafone sau Orange. Vodafone cel puțin, cu reclama cu desființarea costurilor de roaming în avans cu două luni, s-au făcut rău de baftă.
      De ING îmi pare rău să remarc asemenea comportament. Voiam să îmi mut și eu salariul la ei. Bine că nu am apucat...
      A, și altă chestie... Nu au casierie decât la sediul central. La orice altă bancă la care vreau să fac o plată, o pot face de la orice sucursală... Mai puțin ING.

      Ștergere