duminică, 25 noiembrie 2012

Antenutza zilei

1. Fu Black Friday. Uniia se trezira de la 5 dimineata sa se zgiiasca la pisica neagra de pe site-ul emag. La ora 6, aceea pisica. La 7 fara o litra, anunt ca acusica e gata, sa stea toti fraierii gramada. La 8, fraierii gramada erau deja la a doua cafea. La 8 si 11 s-au invrednicit sa dea drumul, probabil cu gindul sa nu inceapa Black Saturday intre timp...
 
2. Piturca trebuie sa plateasca pensie alimentara de 39.000 RON pe luna. Cu pensia asta, in 5 luni mi-as termina de platit apartamentul. Piturca!! Tata...!!!
 
3. Ma uit si ma tot uit cite bannere de impins multimea la votat candidati sint pe toate drumurile. Pina in cel mai nenorocit sat. Si cind ma gindesc cit costa cel mai mic afis, de ala de-s puse cu sutele pe fiecare stilp de iluminat, imi dau seama cite zeci de milioane de euro sint aruncate la gunoi (sau mai bine zis, pe gunoaie) intr-o tara saracita de criza. Cite spitale sau scoli ar fi putut fi renovate. Dar ce ma mir, noi sintem cei care construim Catedrala Mintuirii Neamului (Prost). Hai ca traim nu bine, ci cum meritam.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu