miercuri, 31 august 2011

Breaking news! Scade capacitatea reactoarelor de la Cernavoda! MIT este deja prezent in locatie!

La Centrala de la Cernavoda s-a constatat o scadere lenta dar continua a capacitatii celor doua reactoare functionale. Ingrijorate, autoritatile cauta o solutie pentru aceasta problema, a carei agravare ar insemna afectarea sistemului energetic national!

Prea Fericitul a declamat imediat ca motivul nu poate fi altul decit acela ca reactoarele nu au fost sfintite in cursul acestui an. "Necuratul lucreaza pe cai ocolite si numai apa sfintita il poate alunga. O mica sponsorizare pentru Catedrala Mintuirii Neamului ar fi suficienta pentru oboseala prea-umilului sobor de preoti ".
O sursa de incredere care a dorit sa-si pastreze anonimatul a confirmat pentru FotografDeDuminica faptul ca in locatie sint deja prezenti specialistii de la MIT (Mahmudia Institute of Technology). Sursa a declarat ca exista increderea absoluta in capacitatea acestora de a identifica posibilele cauze. A mai adaugat ca afirmatia Prea Fericitului este privita ca planul B, autoritatile fiind in negocieri privind marimea "micii sponsorizari".

Contactat de catre noi, dl. Pop Cornel, deja cunoscutul purtator de cuvint al celebrei institutii, a declarat ca problema de la Cernavoda a fost detectata si va fi facuta publica in exclusivitate prin intermediul FDD.
Mai mult decit atit, reprezentantul FDD va efectua vineri o deplasare in corpore la Mahmudia! Cotidianul local, Mahmudia Today si-a anuntat deja intentia de a publica interviul pe care speram sa il luam cu aceasta ocazie dlui Pop Cornel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu