miercuri, 27 iulie 2011

Tips&Tricks - Folosirea aerului conditionat la masina

Incep cu o recomandare. Azi am fost sa schimb bieletele la un alt service decit Nalba la care am fost timp de 7 ani, si anume Premio.
Plusuri: personal extrem de amabil, lucratori profesionisti, treaba facuta bine si semnificativ mai ieftin (535 lei in loc de 800 lei la Nalba)
Minusuri: La 600 lei am primit rest 50. Nu imi plac asemenea gesturi indiferent de cit de mica e restul de inapoiat, dar trec peste. Si nu au ca la Nalba o blonda care sa iti ofere o cafea din partea casei :).

Bun. In timp ce stateam pe linga mesterul ce lucra la masina, am observat ca pe pereti au diverse afise cu sfaturi de bine in ceea ce priveste intretinerea anvelopelor, sistemului de frinare, aer conditionat etc.
Ceea ce mi s-a parut chiar folositor si cu aplicare imediata au fost indicatiile cu privire la folosirea aerului conditionat. Nu stiu din pacate cine este autorul sa il dau ca sursa :)
1. Porniti aerul conditionat si in prima faza deschideti citeva minute geamurile masinii pentru a iesi aerul cald (eu faceam exact pe dos, ridicam imediat geamurile)
2. Inchideti geamurile, setati aerul pe circulare interna pentru citeva minute
3. Setati aerul pe admisie din exterior pentru a beneficia de aer proaspat (probabil operatia se intimpla pe drumuri de munte, altfel de unde atita aer proaspat in oras...)

Asa ca daca aveti drum pe la Premio... Nu sint blonde pe acolo, dar compenseaza... :)

Un comentariu:

  1. Incerc sa pun un comentariu de mii de ori, poate acum merge! Mama lui de laptop de serviciu, care se blocheaza la fiecare 2 secunde!!!!!!!

    Asa, deci: vroiam sa zic de Nalba si iata ca nu mai am furia necesara. Ah, da! Asta e serviceul unde m-am dus cu masina buna, la revizia regulata si am plecat cu masina stricata, de mi s-a oprit pe linia de tren!!! Si care dupa ce mi s-a oprit de tot in Bucuresti, in plin centru, de m-au injurat si scuipat toti civilizatii din trafic, se codeau ca n-au platforma sa o aduca la Galati si ma intrebau pe mine ce i-am facut...mda, DE EVITAT!!!

    RăspundețiȘtergere