joi, 10 februarie 2011

Ce fac eu acum



Cascaval, salam, piine prajita, piper pe deasupra...
Si un Cabernet Sauvignon...

Yamiiii :))

6 comentarii:

  1. Ia mai bine incearca niste Somon file (cu tarie recomand sa nu fie in ambalaj romanesc) pe paine prajita unsa cu unt, acelasi piper si niste zeama de lamaie!
    In felul asta ai ocazia sa comuti pe vinul alb...

    RăspundețiȘtergere
  2. As putea sa te tentez cu cartofi la cuptor in suc de rosii :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Aha... sa tin minte...
    Eu am umblat in frigider si am cules ce aveam pe acolo. Deci, data viitoare sa am grija sa fie si somonel.
    Gee, numai cit vizualizez...

    RăspundețiȘtergere
  4. @Catalin - vinul se subintelege :) numai ca nu prea stiu daca sa fie rosu sau alb, nu ma pricep la vinuri :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Oricum mi-a ramas pe creier reteta lui Alin, deci la peste... musai vin alb. Un demisec. "La cetate" sau "Beciul Domnesc".

    RăspundețiȘtergere